Nyitvatartás

Csárdánk az alábbi időpontokban tart nyitva:

Február 21- től nyitva

Hétfő: 11:00 - 20:00
Kedd: SZÜNNAP
Szerda: 11:00 - 20:00
Csütörtök: 11:00 - 20:00
Péntek: 11:00 - 20:00
Szombat: 11:00 - 20:00
Vasárnap: 11:00 - 20:00

Csoportos értékesítés: Geiger Violetta, 06-84/506-842, info@kukorica-csarda.hu

Kóstolja meg a tradíciót!

A balatonföldvári Kukorica Csárda nagy múltra visszatekintő tradicionális balatoni vendégváró hely, a régi kor szellemének megfelelően épült nádfedeles étterem, mely a 19. század hangulatába repíti az ideérkező vendégeket. Magyaros és nemzetközi ételkülönlegességeink betekintést engednek a tradicionális magyar gasztronómia titkaiba. Az 500 vendég befogadására alkalmas Csárda a főútvonal mellett, a kikötőtől 200 méterre található, így mind szárazföldi, mind vízi járművel egyszerűen és könnyen megközelíthető. A csárda saját buszparkolóval rendelkezik, és az év 365 napján várja vendégeit.

Az étteremben az egyszerűbb cigányzenés vacsorától a borkóstolón keresztül az igen attraktív folklórbemutatóig mindenféle program megszervezhető illetve lebonyolítható. Vendégeink jólétének biztosítéka a már fél emberöltő óta tartó vendégváró családi vezetés és a 30 éves gasztronómiai tapasztalat.

Ne csak Ízlelje, Érezze át, Élje meg a tradicionális csárda-élményt! Ha nem csak egy ínycsiklandó ebédre, vacsorára vágyik, hanem egyedivé, vagy hangulatosabbá, még emlékezetesebbé szeretné tenni azt, merüljön el a csárda nyújtotta bőséges programlehetőségek között, és válasszon kedvére. Amennyiben bármilyen más elképzelése lenne, kérjük, forduljon hozzánk, mert mi nem ismerjük a lehetetlent!

Aktuális

Klimatizált rendezvény helyiség

Júniustól légkondicionált különterem rendelhető rendezvényre, esküvőre. További részeltekért keressen minket elérhetőségeinket.

Mi visszahozzuk a régi jó ízeket!

Emlékszik még a nagymama kapirgálós csirkéjének ízére? Visszakaphatja ezt az élményt! Tanyasi CSIRKE, KACSA, TYÚK (vagy amit a család szeret) kívánsága szerint elkészítve.
Egy nappal előbb rendelje meg, mi beszerezzük.

HÍRLEVÉL


Név:
E-mail cím:
Residence Hotel Siófok Residence Hotel Ózon